Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mancomunitat Camp de Túria: Reunió de treball entre el Acord i La Universitat de València

L'objectiu és continuar desenvolupant l'estratègia territorial de Camp de Túria

La Directora del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria, Chelo Herráez, s'ha reunit aquest matí al costat d'una de les AEDC amb membres de la Universitat de València per a treballar sobre el desenvolupament de l'estratègia territorial de la comarca Camp de Túria.

En la reunió han participat també membres de la Universitat de València entre els quals es trobaven el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla.

Entre altres assumptes, s'ha abordat la necessitat d'adaptar l'estratègia territorial de Camp de Túria a les noves necessitats que s'han generat a causa de la crisi sanitària del COVID-19. L'estratègia és el document que ha de marcar el desenvolupament socioeconòmic de la comarca a mitjà i llarg termini. Necessitats presents i futures han de quedar plasmades a nivell formatiu, d'ocupació, d'educació, de sectors productius. En definitiva, marca les línies per a aconseguir un desenvolupament econòmic, sostenible i de qualitat a Camp de Túria.


La reunió s'ha realitzat a través de ZOOM i en ella han participat diversos càrrecs de la Universitat relacionats amb la formació i l'ocupació. Tots dependents del projecte ‘AVALEM TERRITORI’.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon