Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serveis Socials de l'Eliana rep més de 35.000 euros per a fer front a l'impacte del Covid-19

L'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Eliana rebrà un total de 35.532 euros de la subvenció de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del Covid-19 i reforçar les polítiques socials i d'atenció a persones i famílies.

En concret aquesta ajuda, directa i de caràcter excepcional, estarà especialment dirigida a persones en situació de major vulnerabilitat, avaluada per l'equip d'atenció primària de la regidoria, i que atendrà persones majors, en situació de dependència, persones sense llar, famílies monoparentals i/o xiquets i xiquetes afectats pel tancament de centres educatius.

D'aquesta manera l'ajuda anirà destinada a les prestacions bàsiques de serveis socials, que comprendran el reforç de serveis de proximitat de caràcter domiciliari, el trasllat a l'àmbit domiciliari dels serveis de rehabilitació quan siga necessari, el reforç dels dispositius d'atenció a persones sense llar, o l'adquisició de mitjans de prevenció. I d'altra banda, se subvencionen els crèdits destinats a garantir el dret bàsic d'alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat, és a dir, les prestacions econòmiques individualitzades d'infància.

La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta injecció de recursos on més mancada fa en aquests moments de crisi sanitària que està afectant amb major crueltat als qui més els necessiten. “Amb aquesta ajuda, sumada als recursos propis i el sobreesforç que està realitzant el consistori podrem atendre com mereixen les necessitats de les persones més vulnerables”, ha afirmat l'edil.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon