Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra accelera el pagament de les factures a tots els proveïdors per ajudar-los en la situació


L’Ajuntament de Serra ha accelerat el pagament de totes les factures presentades pels proveïdors municipals. La mesura tracta de pal·liar la situación económica causada per la paralització de les activitats de les empreses com a conseqüència de la crisi sanitària que estem patint ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

La mesura s’ha fet efectiva després de què l’alcaldessa, Alicia Tusón, signara una providència el passat 16 de març instant als serveis d’intervenció municipal a agilitzar el pagament de factures presentades pels proveïdors. D’esta manera, l’Ajuntament ha pagat totes les factures presentades fins ahir 25 de març. “La intenció és injectar liquidesa als nostrs proveïdors i accelerar al màxim els pagaments en uns moments tan difícils com els que estem vivint” manifesta Alicia Tusón.

Esta mesura continuarà en marxa per a que els pagaments a proveïdors siguen a setmana vista. “Anem a ficar tot el que estiga en les nostres mans per ajudar a la gent” comenta Tusón qui afegeix “des de les nostres competències no anem a escatimar recursos per poder millorar la vida de les persones durant esta crisi. Esta és una de les mesures que hem adoptat juntament a altres de carácter social, econòmic i sanitari”.

Des del passat 12 de març i abans de què es decretar l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Serra ha estat adoptant mesures per frenar la pandèmia com el tancament de l’Aula de Respir, Poliesportiu Municipal, Biblioteca, Espai Jove, Casa de la Cultura, Cinema d’Hivern, parcs o el Local Municipal de la urbanitazció Torre de Portaceli.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon