Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Associacions de Comerciants de Camp de Túria s'uneixen per a celebrar el 8M

Les Associacions de Comerciants de Camp de Túria s'han sumat als actes commemoratius amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març. D'aquesta forma, comerciants dels pobles de Camp de Túria han realitzat un vídeo promocional en defensa dels drets de la dona.
Les associacions de comerciants de Benaguasil, Benissanó, Bétera, Casinos, L'Eliana, Gàtova, Marines, Nàquera, Olocau, Riba-Roja, Sant Antoni de Benaixeve, Serra i Vilamarxant han unit les seues forces per a realitzar un vídeo conjunt del comerç de la comarca.

Sota el nom de Comerç Actiu les associacions de comerciants de Camp de Túria s'han unit per a posar en valor el comerç local. El comerç de Camp de Túria són realitats molt diferents però amb un objectiu comú. Unir-se i col•laborar junts i juntes per a tenir més visibilitat i una identitat comuna és l'objectiu de Comerç Actiu.

Amb accions com aquesta el comerç de Camp de Túria vol posar en valor la important labor de cohesió social del comerç de proximitat als pobles de la comarca.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon