Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Junta Local de Seguretat aborda el dispositiu especial per al Preolímpic

Llíria:

La Junta Local de Seguretat Ciutadana de Llíria s'ha reunit hui davall la presidència de l'alcalde Manolo Civera. La reunió, amb la presència de representants de la Subdelegació del Govern i dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, ha servit per a dissenyar, entre altres punts, el dispositiu especial per al Preolímpic d'Handbol femení. Este gran esdeveniment esportiu se celebrarà al Pavelló Pla de l’Arc del 20 al 22 de març.

D'altra banda, s'ha acordat la renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Delegació del Govern per al desenvolupament del sistema VioGén. Este programa permet el seguiment i protecció de manera ràpida, integral i efectiva de les dones maltractades i dels seus fills i filles.

Igualment, s'ha aprovat el reglament municipal per a la mesa interdisciplinària de violència de gènere. En este òrgan intervenen tots els agents socials implicats en estes qüestions, per a la valoració de cada cas i l'establiment de protocols d'actuació coordinats per a la protecció de les víctimes.

Finalment, s'han tractat també les actuacions prèvies de les pròximes festes de Sant Vicent, per a garantir la seguretat en estes celebracions.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon