Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria donarà beques de menjador per a més de 400 escolars

Llíria:
L'Ajuntament de Llíria ha anunciat hui noves mesures per als col·lectius més vulnerables que es poden veure afectats per la crisi del coronavirus. Encara que la setmana passada el Consistori ja va avançar que es faria càrrec de les beques del menjador escolar, després de la posada en marxa del val-beca de la Conselleria d'Educació, Llíria ha decidit continuar amb este programa per a la resta de població que no pot acollir-se al pla autonòmic.
L'Ajuntament concedirà estes ajudes per a la compra d'aliments a més de 400 escolars que no reben el 100% de la beca de menjador de la Generalitat. De moment, tindrà una duració d'un mes i preveu destinar prop de 34.000 euros.
Per a sol·licitar estes beques, s'ha habilitat una línia de telèfon en el 963211350, on s'oferix informació per a tramitar-les.
Es recorda també que Servicis Socials oferix atenció telefònica per a consultes generals en el 962792224, i presta assistència psicològica en el número 960110032. L'horari d'atenció de tots estos telèfons és de dilluns divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores, i els dissabtes al matí.
Mesures tributàries
D'altra banda, l'Ajuntament de Llíria modificarà el calendari fiscal per a retardar el període de pagament en voluntària de l'IBI. Per als rebuts domiciliats, es carregarà en el banc el 20 de maig i el 10 de juliol, en compte d'abril i juny com era habitual.
  També s'amplia el termini, fins a juny, per a pagar l'impost de circulació, si no estava domiciliat. Igualment, es recorda que els terminis de l'executiva tributària s'han paralitzat per a facilitar als contribuents el compliment de les seues obligacions davant de la situació actual.
Les mesures fiscals ara establides podrien modificar-se en el futur en funció de l’evolució de la crisi.
Impostos i Taxes
Terminis de pagament en període voluntari
Dates de càrrec de domiciliació
IVTM (Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica)
De l’1 de febrer a l’1 de juny de 2020
20 de març
IBIU (Impost sobre Béns Immobles de Naturalesa Urbana)
De l’1 d’abril al 31 de juliol
El 50% el 20 de maig 
El 50% el 10 de juliol

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon