Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l'Eliana registra més d'una trentena d'accessos a eBiblio durant la primera setmana de confinament


El servei de préstec digital ha incorporat 350 nous títols a l'oferta de lectura i ha ampliat les llicències dels més demandats.

La Biblioteca Pública de l'Eliana han comptabilitzat en aquesta primera setmana de confinament més de 30 accessos a la plataforma eBiblio, tant de socis que no disposaven de contrasenya com de noves altes per a començar a utilitzar el servei. En aquest sentit, ha informat també que la plataforma ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar perquè la ciutadania puga llegir sense eixir de casa, i també el nombre de llicències dels títols més demandats, perquè el temps d'espera siga menor.

Així, el servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana ha incorporat 350 nous títols a l'oferta de lectura digital, que, en aquests moments, està composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes.

Per a aquells que encara no disposen d'un carnet de lector o són socis, però no coneixen la seua contrasenya, poden dirigir-se a la Biblioteca Municipal a través del correu electrònic biblioteca@leliana.es, o les xarxes socials Instagram i Twitter @biblioeliana.

A més, la Biblioteca està treballant per a recopilar els diferents recursos sobre COVID-19 en la seua secció web (http://www.leliana.es/va/page/som-biblioteca) amb pàgines d'informació oficial, mitjans per a reconéixer notícies falsa i faules, així com una recopilació amb totes les mesures adoptades per l'Ajuntament per a contindre el virus i les seues conseqüències. De la mateixa manera, està disponible per a la ciutadania una col•lecció de recursos de cultura, amb enllaços d'accés a catàlegs de llibres i revistes, biblioteques virtuals, bases de dades electròniques i altres recursos d'informació.

El regidor de Biblioteques, Jorge Pérez Comeche, ha insistit en la importància de mantindre la ment activa a través de la cultura i la lectura durant el temps de confinament. “Tenim constància que els nous accessos són de elianers i elianeres de totes les edats, la qual cosa demostra que, davant un moment excepcional com aquest, la bretxa digital es va reduint progressivament”, ha afirmat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon