Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els grups polítics amb representació a Vilamarxant acorden la suspensió del ple de març

Vilamarxant:

Els representants del Partit Popular, PSOE, Ciutadans i Compromís van aprovar per unanimitat deixar sobre la taula tots els punts de la comissió informativa i suspendre el ple ordinari de l'últim dijous d'este mes degut a la crisi sanitària que assota al territori nacional.

Una vegada s'alce l'estat d'alerta que va decretar el Govern Estatal per a combatre la crisi provocada pel Coronavirus, es tornaran a celebrar els plens amb normalitat.

Durant la comissió informativa, l'equip de govern ha explicat a tots els representants les mesures que s'han dut a terme des de l'Ajuntament per a combatre l'impacte del COVID-19. Les accions relatives als temes laborals, l'assistència a les persones més necessitades o les tasques de desinfecció del municipi han sigut algunes de les mesures explicades per l'equip de govern.

Així mateix, tant els representants del PSOE com de Compromís han oferit a l'actual equip de govern, format pel Partit Popular i Ciutadans, la seua total col·laboració per a dur a terme qualsevol iniciativa necessària per a lluitar contra este virus que està atacant a la població.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon