Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Serveis Socials de l'Eliana es reforcen i posen en marxa nous programes d'ajudes

L'Eliana:
El Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Eliana continua prestant els seus serveis a la ciutadania mitjançant atenció telefònica, per a evitar els desplaçaments i previndre així el contagi del COVID-19.  D'aquesta manera, qualsevol veí o veïna que requerisca informació pot contactar a través del telèfon de centraleta del consistori 96.275.80.30 i després de la locució de benvinguda marcar # i l'extensió 504 o 505, indistintament.
El Departament ha reforçat l'atenció per a continuar desenvolupant nous programes que responguen a la realitat derivada de la crisi sanitària i mantindre al mateix temps els serveis habituals de prestacions econòmiques, ajuda a domicili i atenció a col·lectius en situació de risc. Tot això, amb l'objectiu de continuar oferint un treball efectiu i adequat a les necessitats actuals de la població.
Entre les últimes mesures adoptades, l'Ajuntament ha habilitat una nova línia d'ajudes d'urgència econòmica per a aquelles famílies que el precisen, i ha reforçat el programa d'Ajuda a domicili amb la contractació de dues treballadores familiars més. A més, s'ha convingut el seguiment telefònic de persones en domicili en situació de risc i s'està coordinant amb el sistema de teleassistència per a una major proximitat i ràpida solució a aquelles situacions que pogueren presentar-se.
El programa d'Emergència de Subministraments Bàsics que consisteix en la Compra Solidària d'aliments i medicines dirigides a persones sense suport familiar impulsat des de la setmana passada es completarà amb l'enviament d'aliments preparats, per a això el consistori està ja treballant amb aquells establiments que pogueren prestar aquest servei. Mentrestant, el Banc d'Aliments continua coordinant el repartiment de queviures per a famílies en situació econòmica precària i s'han establit repartiments extraordinaris per a situacions vulnerables que el requerisquen.
Per part seua, el nou pla d'Emergència Habitacional i Equipament per a complementar l'assistència sanitària consistirà en l'habilitació d'espais i llocs per a possibles allotjaments que puguen ser utilitzats durant la pandèmia de COVID-19 per a cobrir tant les necessitats bàsiques de les persones sense llar com de persones afectades per aquesta malaltia.
A més, respecte a la població de menors s'està treballant en el compliment de la seua escolaritat telemàtica, atenent qualsevol dificultat que poguera entorpir aquesta escolarització.
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha agraït l'esforç del departament de Serveis Socials que, en aquests moments i després de la posada en marxa de nous programes, està veient incrementat el volum de treball. Així mateix, ha traslladat l'agraïment als elianers i elianeres que amb la seua actitud solidària ajuden a familiars i amics, “facilitant la utilització adequada, responsable i necessària dels recursos públics”, ha conclòs.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon