Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera habilita un telèfon d'atenció psicològica per a atendre la població.


Serveis Socials posa a disposició el seu gabinet psicològic per a atendre a aquells que el necessiten.
El telèfon s'atendrà de dilluns a divendres en horari de 09:00h a 15:00h.

“L'ajuda psicològica en aquests moments és fonamental” manifesta el regidor de Serveis Socials, Manu Pérez, qui ha decidit posar a la disposició dels veïns i veïnes de Bétera tots els recursos i professionals de l'àrea perquè treballen per i per a ells.

El telèfon 687 624 116 d'atenció psicològica al ciutadà estarà en marxa de dilluns a divendres en horari de 09.00 hores a 15.00 hores i està pensat per a ajudar a afrontar el confinament decretat per l'estat d'alarma que vivim d'aquelles persones en situació de vulnerabilitat, soledat extrema o dificultats familiars.

“L'objectiu d'aquesta iniciativa es basa a ajudar als qui el necessiten a trobar els recursos personals que tenen per a fer front a aquesta complicada situació. Qualsevol veí pot comptar amb nosaltres, estem per a atendre'ls”, ha explicat Manu Pérez.

Aquesta és la segona campanya d'atenció a la ciutadania que llança l'Ajuntament de Bétera, després de posar en marxa un telèfon *24h d'atenció especial a les persones que per vulnerabilitat o risc no poden eixir dels seus domicilis i necessiten ajuda per a realitzar la compra o obtindre productes farmacèutics. Un telèfon que ha atés a nombrosos veïns que no podien eixir de casa.
  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon