Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra tindrà un banc de terres i un Consell Agrari Municipal

L’Ajuntament de Serra està duguent a terme un projecte de participació ciutadana encaminat a la dinamització i recuperació de l’agricultura tradicional del municipi. Un projecte que estuida la creació del Consell Agrari Municipal, una figura consultiva que permetrà començar amb la reactivació agrària, al igual que el banc de terres.

Durant estos últims mesos es ve treballant en diferents actors de la localitat enclavada al cor de la Serra Calderona per tal de recuperar l’agricultura i el territori de Serra. S’han fent enquestes a la població, i també s’ha treballat amb diferents actors socials lligats a l’agricultura local en diferents focus de participació. El projecte compta amb una subvenció de la Generalitat Valenciana de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Junt a l’estudi de creació del Consell Agrari Municipal s’està realtizant una tasca de recerca d’informació i idees amb la finalitat de recuperar l’agricultura i el paissatge tradicional. Un territori vinculat a l’agricultura i el patrimoni històric de les hortes com a ferramenta de dinamització econòmica i també del turisme.

Este segon projecte de participació ciutadana va nàixer com a conseqüència del projecte dut endavant l’any passat on es va posar en valor gran part del potencial del municipi. En ell es va detectar la necessitate de reactivació agrícola i la gestió dels camps abandonats.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon