Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Rock Road Trio porta la seua música a Vilamarxant el diumenge

Vilamarxant:


La cello Gloria Aleza, la cantant Eva Dinora i el guitarrista Toni Cotolí integren el grup Rock Road Trio, que actuarà el diumenge a partir de les 19 hores. L'entrada, com és habitual, tornarà a ser gratuïta perquè tots puguen disfrutar de la bona música.

El grup oferirà un concert dinàmic i atractiu en el qual presentarà els seus instruments i les seues característiques, tant tècniques com interpretatives, a través d'un repertori de música pop rock contemporània.

Però el concert serà de doble direcció. És a dir, tot el recital està comentat i obert a preguntes del públic perquè hi haja una interacció entre artistes i assistents.


Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :