Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rock Road Trio porta la seua música a Vilamarxant el diumenge

Vilamarxant:


La cello Gloria Aleza, la cantant Eva Dinora i el guitarrista Toni Cotolí integren el grup Rock Road Trio, que actuarà el diumenge a partir de les 19 hores. L'entrada, com és habitual, tornarà a ser gratuïta perquè tots puguen disfrutar de la bona música.

El grup oferirà un concert dinàmic i atractiu en el qual presentarà els seus instruments i les seues característiques, tant tècniques com interpretatives, a través d'un repertori de música pop rock contemporània.

Però el concert serà de doble direcció. És a dir, tot el recital està comentat i obert a preguntes del públic perquè hi haja una interacció entre artistes i assistents.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon