Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona adjudica la urbanització de l’accés nord del nucli urbà que permetrà un carril bici


L'obra completarà la urbanització de l’accés nord de la carretera de la Casa Blanca. L’Ajuntament ha firmat el contracte d’adjudicació de les obres que permetran fer més accessible el tram entre la rotonda de la Cooperativa i l’autovia.

S’hi invertiran prop de 240.000 euros que permetran construir un carril bici, complementar l’accés amb una segona vorera, la instal·lació d’enllumenat, jardineria i repavimentar la calçada. A més les obres inclouen la restauració i ampliació de la rotonda que comunica amb la circumval·lació nord.

La Carretera de la cooperativa se suma a altres intervencions urbanístiques en l’accés nord com es la creació del Parc de les Eres, una zona d’esplai amb berenadors i amb paelleros i la continuïtat del carril bici fins el nucli urbà. 

La carretera de la Casa Blanca és una via de gran afluència de trànsit i amb aquesta obra s’aconseguirà millorar la mobilitat i donar accés no motoritzat als veïns de la zona nord. El tram es completarà amb una passarel·la per a vianants i bicicletes sobre l’autovia que la Generalitat ja ha adjudicat i es preveuque inicie les obres abans que finalitze l’any.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :