Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Serra estarà present a la Fira de les Comarques des del 5 al 7 d'abril

Serra estarà present a la Fira de les Comarques que es celebra a la plaça de Bous de València del 5 al 7 d’abril. La mostra organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de València és un aparador de tota l’oferta turística dels pobles de la província de València.

El personal de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Serra estarà atenent i informant a totes les persones que s’acosten fins al mostrador de les possibilitats que ofereix el nostre municipi: tant en oci de natura, com patrimoni i gastronomia. La parada de Serra estarà amb a la resta dels pobles de la comarca de Camp de Túria, junt a la porta principal del recinte taurí.

Dissabte a les 18.00 hores , a l’interior de la plaça de Bous i haurà una demostració de com el·laborar les orelletes de Serra amb mel de la Calderona. Les orelletes són el dolç més típic de la població.


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :