Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Serra engega una Campanya a la restauració local per la Igualtat

Durant estos dies s’han repartit més de 60.000 tovalloles per a que els locals de restauració les oferisquen als seus clients.

L’Ajuntament de Serra ha engegat una campanya per la igualtat als bars i restaurants de la localitat durant este mes de març, coincidint amb el mes de la Dona i la celebració de la II Jornada per la Igualtat. 

Amb esta activitat que s’uneix a totes les realitzades durant la II Jornada per la Igualtat i la Setmana de la Dona es pretén  “donar visibilitat i sensibilitzar a la població de la necessitat d’una societat més igualitària” comenta l’alcaldessa  de Serra, Alicia Tusón. 

Els bars i restaurants estan rebent durant estos dies 3500 tovalloles per a que les facen servir als seus locals i unir-se així al sentir de la societat per la igualtat entre dones i hómens.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :