Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra engega una Campanya a la restauració local per la Igualtat

Durant estos dies s’han repartit més de 60.000 tovalloles per a que els locals de restauració les oferisquen als seus clients.

L’Ajuntament de Serra ha engegat una campanya per la igualtat als bars i restaurants de la localitat durant este mes de març, coincidint amb el mes de la Dona i la celebració de la II Jornada per la Igualtat. 

Amb esta activitat que s’uneix a totes les realitzades durant la II Jornada per la Igualtat i la Setmana de la Dona es pretén  “donar visibilitat i sensibilitzar a la població de la necessitat d’una societat més igualitària” comenta l’alcaldessa  de Serra, Alicia Tusón. 

Els bars i restaurants estan rebent durant estos dies 3500 tovalloles per a que les facen servir als seus locals i unir-se així al sentir de la societat per la igualtat entre dones i hómens.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon