Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera: Podem i Esquerra Unida aniran junts a les eleccions municipals. Hui han signat el preacord

Amb el nom de "Unides: PODEM - ESQUERRA UNIDA", els grups locals de PODEM  i ESQUERRA UNIDA de Bétera han signat huí un preacord de presentació conjunta a les eleccions municipals del 26 de maig 2019

La signatura ha estat realitzada pels responsables dels  col.lectius locals. Per PODEM, la Secretària General Rita Teixidó i per ESQUERRA UNIDA el seu Coordinador Luis Poveda. Tots dos han signat aquesta vesprada, en presència de persones dels col·lectius, el preacord subscrit  pel qual acorden posar en marxa el mecanisme per a confluir en les eleccions municipals de Bétera.

Luis Poveda i Rita Teixidó a la Casa Nebot de Bétera

Alternant-se en la llista

Segons el preacord signat, totes dues forces conflueixen en igualtat de condicions, si bé els llocs imparells i per tant el cap de la candidatura serà proposat/per PODEM, mentre que els llocs pareixes i, per tant el segon lloc, serà proposat per ESQUERRA UNIDA.

Segons l'acord, en el qual s'inclourà un programa municipal complet; el repartiment de totes les responsabilitats i dels treballs de campanya i també el desenvolupament del projecte es farà en igualtat de condicions entre totes dues organitzacions de Bétera.

Un programa municipal

Ambdues conjuntament desenvoluparan el programa pactat i conjunta i separadament tindran la capacitat de presentació de mocions i iniciatives,


Ara les persones militants, afiliades i inscrites de tots dos partits hauran de ratificar el preacord i amb això donar l'aprovació definitiva.

Totes dues forces aspiren a realitzar una campanya municipal que permeta visualitzar la seua proposta amb els veïns i veïnes de Bétera i enfocats a conformar un govern municipal progressista  i d'esquerres.
Ha coincidit en que el secretari general de Podem (Antonio Estañ) i la coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià  (Rosa Pérez) han acudit  a la Junta Electoral per a enregistrar la coalició electoral “Unides: Podem Esquerra Unida” per a la Generalitat Valenciana. Eleccions que tindran lloc el 28A.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon