Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

AJORNAT - La Banda Municipal de València actuarà a Serra en un concert extraordinari el 29 de març

Les condicions tècniques de l’espai basades en la meteorologia aconsellen el seu ajornament. Esta decisió ha hagut de prendres per tal de què el concert es desenvolupe en condidcions òptimes per als intèrpretes i el public assistant.
La celebració del concert es reprogramarà atenent els compromisos que la Banda Municipal de València té adquiritis durant les temporades musicals en les quals participa.La Banda Municipal de València actuarà a Serra en un concert extraordinari el proper divendres 29 de març. L’acte s’emmarca dins de la programació cultural que du endavant l’Ajuntament de Serra i que pretén “fer arribar la cultura des de diferents vessants a tots els veïns de la població” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón.

El concert es celebrarà a la plaça de la S.M. La Primitiva, a les 19.30 hores. Sota la direcció de Rafael Sanz-Espert, la formació començarà el concert amb el pas-doble, Valencianeta, de Luis Martí Alegre, compositor molt vinculat a este municipi situat al bell mig de la Serra Calderona. El programa inclou obres de Friedemann, Shostakovich, Chance i Khachaturian. La segona part s’obrirà amb el pas-doble Amic Granero, de Juan Bautista Meseguer, en honor al cuiner més conegut de la població.  

La música de banda forma part del “gran patrimoni cultural que tenim els valencians”, comenta Alicia Tusón, qui remarca que “tenim dos agrupacions musicals al municipi que són el testimoni viu d’este patrimoni”. La Banda Municipal de València és un referent de primer ordre dins del món de la música de banda. Fundada en 1903, la formació celebra anualment moltes actuacions, entre les quals destaquen els concerts celebrats per cicles al Palau de la Música o els dels jardins del Palau al mes de juny. La Banda Municipal també actua als barris perfièrics, pobles de la Comunitat Valenciana i diverses ciutats europees i participa als actes protocol·laris de l’Ajuntament de València.

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :