Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera ret homenatge a les Obreres i Majorals que van fer la festa fa més de 50 anys

L’acte va congregar divendres a desenes de veïns i admiradors de la festa gran del poble.

La Casa de la Cultura de Bétera va acollir divendres l'acte d'Homenatge als qui van ser Obreres o Majorals fa més de 50 anys, és a dir, des de 1968a 1941. L'acte que organitzava la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Bétera pretenia fer un reconeixement a totes aquelles persones que han ajudat a mantindre viva la Festa de les Alfàbegues, conservant-la fins als nostres dies.

L'homenatge va estar conduït per la regidora de Festes i CUltura, Raquel Puig (Compromís), qui va començar recordant la història de l'Ofrena de les Alfàbegues, i agraint les hores de dedicació i treball que els allí presents havien fet de forma altruista cap a la festa.

Les Obreres del 2019, Pau, Davinia, Mireia i Maria Carmen, varen ser les encarregades de rebre en l'escenari als protagonistes. Començant per 1968 i acabant per 1941, els Majorals i Obreres presents pujaven i eren obsequiats amb una fotografia de record.

L'acte va acabar amb una fotografia de família i un gran aplaudiment dels assistents en reconeixement del seu esforç.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :