Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera ret homenatge a les Obreres i Majorals que van fer la festa fa més de 50 anys

L’acte va congregar divendres a desenes de veïns i admiradors de la festa gran del poble.

La Casa de la Cultura de Bétera va acollir divendres l'acte d'Homenatge als qui van ser Obreres o Majorals fa més de 50 anys, és a dir, des de 1968a 1941. L'acte que organitzava la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Bétera pretenia fer un reconeixement a totes aquelles persones que han ajudat a mantindre viva la Festa de les Alfàbegues, conservant-la fins als nostres dies.

L'homenatge va estar conduït per la regidora de Festes i CUltura, Raquel Puig (Compromís), qui va començar recordant la història de l'Ofrena de les Alfàbegues, i agraint les hores de dedicació i treball que els allí presents havien fet de forma altruista cap a la festa.

Les Obreres del 2019, Pau, Davinia, Mireia i Maria Carmen, varen ser les encarregades de rebre en l'escenari als protagonistes. Començant per 1968 i acabant per 1941, els Majorals i Obreres presents pujaven i eren obsequiats amb una fotografia de record.

L'acte va acabar amb una fotografia de família i un gran aplaudiment dels assistents en reconeixement del seu esforç.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon