Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Eliana crearà 292 noves places en aparcaments públics gratuïts

 Invertirà 200.000 euros en creació i adequació de pàrquings

L’Ajuntament de l’Eliana continua realitzant inversions per a millorar la mobilitat amb la reducció del trànsit rodat i la facilitació de l’estacionament al veïnat i al nombrós públic que diàriament visita el municipi per a comprar, fer ús de servicis, restauració o de les instal•lacions culturals i esportives.

Els tres aparcaments que seran objecte de millores són l’ubicat al carrer de les Neus, el del Centre Sociocultural i un altre nou que es farà a l’entorn de la piscina municipal de Mandor.

El primer, amb una inversió superior als 99.000 euros, serà el que experimentarà una major transformació en incrementar la capacitat actual en 177 places. Ara per ara es tracta d’un dels aparcaments del municipi més concorreguts durant tots els dies de la setmana. Amb esta actuació, l’aparcament de les Neus arribarà a les 300 places. D’esta manera es convertix en una estupenda opció per a estacionar el vehicle i evitar el trànsit rodat pel nucli antic, ja que es troba a només dos minuts caminant de l’Ajuntament o l’Església.

El segon aparcament que serà objecte de millores és el del Centre Sociocultural. En este cas es repavimentarà el ferm i s’ordenarà amb pintura vial.

Per últim, el nou aparcament de la piscina de Mandor, ubicat en l’entorn de l’estació, crearà 115 noves places  d’estacionament que alleugeraran  l’elevada concentració de vehicles que assistixen, sobretot de vesprada, al centre esportiu municipal. Amb una inversió de 45.000 euros, s’adequarà la parcel•la, generant una nova superfície  pavimentada, reordenada amb pintura viària i il•luminació.

Pel que fa al termini d’execució de les obres dels pàrquings de Mandor i les Neus, oscil•larà entre les 4 i 5 setmanes. S’espera que el nou estacionament de Mandor comence a finals d’abril i el de les Neus a finals de juny. Els servicis tècnics estan a l’espera de complir amb els diferents tràmits burocràtics marcats pel procediment administratiu. 

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha destacat l’esforç de tots els tècnics de l’ajuntament en la implementació i execució de totes estes obres: “sens dubte, ha sigut la legislatura en què més hem invertit en obra pública, al voltant de 8 milions d’euros, i això suposa un gran esforç i implicació en tirar endavant tots eixos projectes”. També ha recordat l’aposta del consistori per avançar cap a una mobilitat més sostenible, cosa que comporta utilitzar menys el vehicle: “hem apostat pel carril bici, per la instal•lació de punts de recàrrega gratuïts per a vehicles elèctrics o pels itineraris escolars segurs i continuarem avançant cap a una ciutat en la qual tinga major protagonisme el vianant, i per a aconseguir-ho cal crear aparcaments públics que eviten la congestió del centre urbà”.
 
 
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :