Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Renovades per l’Ajuntament de Llíria les pèrgoles del parc Silvestre d’Edeta


El Consistori hi ha invertit 26.000 euros per rehabilitar estes pèrgoles de l’any 1994
L’Ajuntament de Llíria ha dut a terme la renovació de les pèrgoles del parc Silvestre d’Edeta amb una inversió de 26.000 euros. Amb esta actuació, s’ha millorat la pèrgola central, rodejada per l’estany, i la situada junt a Ca Porcar, que daten del 1994, any d’inauguració d’esta zona verda d’esplai.

La renovació de les pèrgoles originals s’ha realitzat pel mal estat del mobiliari original, tant pel que fa als elements de fusta com als metàl·lics. El pas del temps i els actes vandàlics havien provocat el deteriorament “d’un dels espais municipals més utilitzats per la ciutadania”, tal com ha explicat el regidor d’Agricultura i Jardins, Manolo Llavata.

“Des de la regidoria, seguim apostant per millorar l’estat dels nostres parcs, que repercutix en beneficis per a les famílies, que utilitzen estos espais com a zona d’oci familiar, i també per als amants de la natura. Seguint esta premissa, hem decidit realitzar esta mesura abans que s’empitjorara l’estat de les pèrgoles i poguera suposar un risc per als usuaris”.

Els operaris municipals han renovat els elements de fusta de les pèrgoles, han refermat els ancoratges de les pilastres i han reparat i pintat els elements metàl·lics. A més, s’han pintat les pilastres de formigó, que aporten una aparença renovada del conjunt.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon