Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'oficina de Turisme Serra des de la seua reobertura fa 9 mesos, ha atés més de 2000 persones

La tourist info de Serra ha atés 1651 persones de manera presencial durant el 2018 des que va reobrir les seues portes, el mes de març. Un nombre d’atencions a les que hi ha que sumar altres més de  400 que es van efectuar durant els tres dies que va durar la Fira de les Comarques a la plaça de Bous València, el primer cap de setmana de maig. I també les vora 70 atencions realitzades a l’oficina de Turisme del Patronat, al carrer Poeta Querol de València, durant el mes de setembre. En total més de 2000 persones. Una xifra de visitants considerable si esté en compte que l’oficina no va obrir 7 dies a la setmana fins el mes d’agost.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, que va impulsar la reapertura de l’oficina de turisme valora molt positivament estes primeres xifres. “Anem pel bon camí. Hem de continuar treballant per a que el turisme siga un dels motors del nostre desenvolupament”. El consistori de Serra, al bell mig de la Serra Calderona, està fent esforços per converitir el turisme en motor de l’economia, tant el turisme de muntanya com el que va unit al patrimoni i la cultura. L’Ajuntament ha iniciat la recuperació del ric patrimoni andalusí amb què compta el municipi.
De les 1651 atencions realitzades, el 77 per cent es corresponen a turisme de procedència nacional, dels quals més de mil són de la Comunitat Valenciana. El 22 per cent d’atencions restants han estat a persones d’altres països. França ha sigut el país amb més visitants, seguit d’Alemanya i el Regne Unit.
La gran majoria de persones han vingut buscant informació sobre rutes senderistes (727 persones) front a 356 que buscaben informació sobre el casc urbà. La gastronomia també ha estat una de les prioritats en recerca d’informació dels visitants. Des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Serra, s’estan realitzant activitats per tal de què “els visitants entren a la població, recórreguen els seus carrers i coneguen tot el que el que Serra ofereix a través de la ruta de les Escultures” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón qui diu “volem afegir el turisme de natura, un turisme gastronòmic, cultural i patrimonial”. De fet, en els últims mesos els restaurants de Serra estan d’enhorabona pels reconeixements i premis que han rebut.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :