Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana posa en marxa un nou local com a Centre de Benestar Social


L'edifici acull les dependències de treball social, atenció psicològica, educació social, assistència domiciliària i tercera edat.

Des d'ahir, dilluns 4 de febrer, l'Eliana compta amb una nova infraestructura dedicada en exclusiva a la prestació dels serveis socials. El Centre de Benestar Social se situa al carrer Félix Rodríguez de la Fuente, número 4 (antic Correus). Aquesta dependència, que consta de dues plantes, albergarà l'atenció a la dependència, a les víctimes de violència de gènere i/o domèstica, el servei d'ajuda domiciliària, a malalts mentals, a menors en risc, discapacitats, prevenció de la drogodependència, activitats comunitàries, la tramitació de les targetes d'estacionament a persones amb mobilitat reduïda, banc d'aliments, pobresa energètica, la tramitació de la renda valenciana d'inclusió o prestacions econòmiques individuals, entre molts altres serveis.

La reforma ha tingut un cost de 52.000 euros cofinançat per la Diputació de València i l'Ajuntament de l'Eliana.

L'obertura d'aquest nou espai és, segons l'alcalde Salva Torrent, una mostra clara dels objectius de la Corporació: “invertir en benestar social i millorar l'atenció als nostres veïns i veïnes és prioritari”
El nou espai atendrà el públic de dilluns a divendres, entre les 8.30 i les 14.00 hores, mentre que els telèfons de contacte són els mateix que els anteriors 962758030 - Extensió 515, o bé 664052515.
Amb aquest trasllat, l'àrea de serveis socials allibera el seu espai en el Centre Sociocultural que serà destinat a altres activitats formatives i culturals pròpies de les àrees d'educació, ocupació o cultura, entre altres.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :