Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pura Peris presenta el seu nou poemari: 'A frec de pell' al Centre Social de l'Eliana, el dijous 5 de juliol

L'acte a les 19'30 en el Centre Social de l'Eliana comptarà amb la presencia e intervenció també de  Toni Bonet de l'editorial, Antoni Ferrer - poeta -  i els il·lustradors Pepa Arroniz i Mayne Cebrián

El llibre  poemari que presenta és el treball produït i seleccionat més recent,  després dels seus dos últims llibres 'Tasts de Vida' (2014) i 'Alè de Lluna' (2015).

Pura Peris forma part de la JAM Poètica de l'Eliana de la qual és la seua presidenta i, en aquest concepte, va rebre el passat 9 de març el premi  "Reconeixement Laboral a la Presidència Femenina de Associacions Culturals" de l'Ateneu Blasco Ibañez. Tambè recentment, l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig a premiat el poemari que ara presenta.

L'acte és obert i en la seua invitació l'autora d'aquest bell i nou pomemari, mostra els agraïments a la volta que convida a tots i totes:
  
"El proper dijous 5 de juliol us presentarem el tercer poemari, un poemari que recull en les seues pàgines la màgia de les il.lustracions de Pepa Arróniz i Mayne, i el mestratge d’Antoni Ferrer a l‘hora de millorar l’obra original aixó com el seu  pròleg. Us esperem!

Gràcies a totes les persones que m’han acompanyat en aquesta nova aventura: Toni Bonet, director editorial, Antoni Ferrer, mestre del que aprenc dia a dia, Mayne Cebrián i Pepa Arróniz per la màgia de les seues il.lustracions, a Gus IB, artedelinea per el bon fer i les seues meravelloses fotografies... i a totes aquelles muses que dia a dia em fan gaudir de la lletra. Gràcies a l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig que amb el seu guardó al poemari A frec de pell, original, m’ha permés l’edició que veureu el proper dijous 5 de juliol."

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon