Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Pura Peris presenta el seu nou poemari: 'A frec de pell' al Centre Social de l'Eliana, el dijous 5 de juliol

L'acte a les 19'30 en el Centre Social de l'Eliana comptarà amb la presencia e intervenció també de  Toni Bonet de l'editorial, Antoni Ferrer - poeta -  i els il·lustradors Pepa Arroniz i Mayne Cebrián

El llibre  poemari que presenta és el treball produït i seleccionat més recent,  després dels seus dos últims llibres 'Tasts de Vida' (2014) i 'Alè de Lluna' (2015).

Pura Peris forma part de la JAM Poètica de l'Eliana de la qual és la seua presidenta i, en aquest concepte, va rebre el passat 9 de març el premi  "Reconeixement Laboral a la Presidència Femenina de Associacions Culturals" de l'Ateneu Blasco Ibañez. Tambè recentment, l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig a premiat el poemari que ara presenta.

L'acte és obert i en la seua invitació l'autora d'aquest bell i nou pomemari, mostra els agraïments a la volta que convida a tots i totes:
  
"El proper dijous 5 de juliol us presentarem el tercer poemari, un poemari que recull en les seues pàgines la màgia de les il.lustracions de Pepa Arróniz i Mayne, i el mestratge d’Antoni Ferrer a l‘hora de millorar l’obra original aixó com el seu  pròleg. Us esperem!

Gràcies a totes les persones que m’han acompanyat en aquesta nova aventura: Toni Bonet, director editorial, Antoni Ferrer, mestre del que aprenc dia a dia, Mayne Cebrián i Pepa Arróniz per la màgia de les seues il.lustracions, a Gus IB, artedelinea per el bon fer i les seues meravelloses fotografies... i a totes aquelles muses que dia a dia em fan gaudir de la lletra. Gràcies a l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig que amb el seu guardó al poemari A frec de pell, original, m’ha permés l’edició que veureu el proper dijous 5 de juliol."

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :