Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Multiusos de Llíria va acollir el 2 de juliol la jornada Iniciatives per a la Transició Energètica a la Comunitat Valenciana

La Jornada organitzada pel Consorci València Interior (CVI) amb la col•laboració de l'Ajuntament de Llíria, la Universitat Politècnica de València i l'Institut ITACA de la UPV.

La trobada ha comptat amb la presència de tècnics i responsables polítics que han compartit experiències i projectes per a abordar una transició cap a models d'energia sostenibles.

En este fòrum de debat han participat, entre altres, l'alcalde de Llíria i president del CVI Manolo Civera, el diputat provincial de Projectes Europeus Bartolomé Nofuentes, la secretària autonòmica d'Economia Sostenible Blanca Marín o la de Model Econòmic i Finançament Mª José Mira, que ha clausurat la jornada.

   L'acte també ha servit per a presentar resultats del projecte SimBioTIC que desenvolupa l'Ajuntament de Llíria amb la Universitat Politècnica de València. Esta iniciativa permetrà al municipi edetà lluitar contra el canvi climàtic i convertir-lo en una smart city, per a garantir un desenvolupament sostenible, un increment de la qualitat de vida, una major eficàcia dels recursos disponibles i una participació ciutadana activa.

Civera: “Els municipis hem d'assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic”

En este sentit, l'alcalde Manolo Civera hi ha assenyalat que els municipis “també hem d'assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic i hem d'apostar per tindre una xarxa d'edificis municipals eficient amb un consum energètic mínim, la qual cosa suposarà reduir els costos econòmics, com promou el projecte SimBioTIC”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon