Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El festival de música Purple Mountain obri l’estiu a Serra el pròxim 7 de juliol

Serra acollirà el pròxim 7 de juliol la primera edició del festival de música Purple Mountain que omplirà de música pop la plaça de la S.M La Primitiva d’esta localitat de Camp de Túria. En la mostra participaran tres grups de València, Castelló i Tarragona. El festival està organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Serra que vol convertir, per un dia, el cor de la Calderona en centre, també, de la música pop dels 80.

La part principal del festival serà de nit, a partir de les 23.00 hores i s’allargarà durant més de tres hores en què actuaran els grups The bell boys, de València i el castellonenc Arte Pop. Per a concloure el certamen farà la seua actuació el grup Los Glosters, de Tarragona. L’entrada serà gratuïta per a tot el públic.

El festival començarà de matí amb una quedada i concentració de vespes i cotxes clàssics en l’explanada de l’Ajuntament de Serra. A mig dia els automòbils i ciclomotors faran una passejada pels principals carres de la població. Durant el matí i la vesprada, el recinte del festival acollirà també discomòbil a càrrec del D.J. local Koeman que amenitzarà el mercat que s’instal•larà a la plaça.

Al mercat es podran comprar vinils, roba i articles vintage, cervesa artesana elaborada a la Serra Calderona i  altres productes. La mostra també compta amb la col•laboració dels clavaris de Sant Roc. La regidora de Festes  de l’Ajuntament de Serra es mostra “il•lusionada” alhora que manifesta “esperem que siga tot un èxit de participació”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon