Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona rep una subvenció 184.329 euros de la Diputació de València, són Inversions Financerament Sostenibles (IFS)

Es tracta d'unes subvencions encaminades a escometre actuacions amb una 'vida útil' d'almenys 10 anys. Aquests diners provenen de la liquidació pressupostària de l'exercici 2017, que es va saldar amb un superàvit de 35 milions d'euros en l'ens provincial.

Segons expliques fonts de la Diputació de València, les futures obres s'escometen per a renovar les xarxes de clavegueram; la xarxa de proveïment domiciliari d'aigua potable; la millora del servei de recollida; gestió o tractament de residus; la il•luminació pública; infraestructures de transport; o mesures que contribuïsquen a protegir el Medi ambient, entre altres.

En el cas de la Pobla de Vallbona, se li han assignat 184.329 euros. El regidor d'Urbanisme en el consistori poblà, Juan Aguilar, explica que encara no s'ha determinat en quin tipus d'obres s'invertirà aqueixa quantitat econòmica: "Sí que puc confirmar dos aspectes: el primer, que la corporació municipal seguirà seguint criteris tècnics. Es revisaran les bases, s'analitzaran les necessitats i s'actuarà en conseqüència".

"En segon lloc, també puc confirmar que es donarà el millor ús a aqueixos diners. Per desgràcia existeixen moltes zones del municipi on va haver-hi una tasca de manteniment deficient, o fins i tot hi ha zones on aqueix manteniment no ha existit durant dècades. Existeixen molts barris en què van estar desatesos per anteriors governs, però l'actual corporació ha trencat amb aqueixa mala gestió: nosaltres sí que analitzem la situació i assignem mitjans econòmics per a solucionar els problemes que s'han anat acumulant. Siga amb recursos propis o amb partides que ens arriben des de la Diputació, seguirem corregint les deficiències que detectem i millorant la vida dels nostres veïns i veïnes".

Aguilar no ha volgut deixar passar l'oportunitat per a exposar la seua postura respecte als criteris que segueix l'ens provincial per a repartir aquest tipus de subvencions: "Considere que la fórmula que determina que quantitat econòmica percep cada municipi no és la millor, i suposa un perjudici per a localitat. Vull recordar-li a la Diputació de València que el nostre municipi té 25.000 habitants, és el més poblat del Camp de Túria, i acumula anys de falta d'inversions, per la qual cosa les seues reivindicacions mereixen ser preses en consideració".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon