Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen huí les Festes Majors de l'Eliana amb una crida al respecte i la presència de el “punt violeta”

Aquesta vesprada, el Pregó des de la balconada de l'Ajuntament marcarà l'inici de les Festes Majors de l'Eliana. A les 20:30, amb la presència de l'alcalde Salva Torrent, el regidor de Festes Kike Martínez Escrivá i els representants de les tres clavaries, juntament amb l'actriu Lola Moltó, es dispararà el coet que serveix d'avís a la població que les Festes ja han començat. A partir d'ací, fins al dia 17, el municipi viurà 12 dies de celebració i diversió per a totes les edats.

Amb motiu de l'inici de les Festes, l'Ajuntament i les clavaries de la Puríssima, Verge del Carmen i Crist del Consol han publicat un vídeo convidant a la població a gaudir dels festejos des de el “respecte a les persones, siga la que siga la seua condició sexual, la seua vestimenta, el color de la seua pell o la seua procedència” i rebutjant qualsevol tipus d'agressió sexual, discriminació o violència.

A més, per primera vegada, l'Eliana instal•larà un “punt violeta” per a complir amb el pacte valencià contra la violència de gènere i garantir unes festes lliures de violència masclista i assetjament. Per aquest motiu, professionals de l'associació ALANNA oferiran informació i suport, en l'esmentat punt violeta situat en la Plaça del País Valencià, entre les 19:30 i les 21:30 hores, els dies 9, 11, 12 i 13 de juliol, mentre que el 10 de juliol estaran localitzades en la Plaça d'Europa, en ocasió del festival KDR UrbanFest.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon