Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En les obres de les voreres i la vía del carrer Maestro Serrano de L'Eliana s´invertiran 500.000 euros

La primera fase de les obres dutes a terme al carrer Maestro Serrano conclourà abans del mes d'agost. Unes obres en les quals l'Ajuntament de l'Eliana, en la seua primera fase, ha invertit 179.000 euros en diverses millores

Després de cinc mesos d'execució, les obres de la primera fase del carrer Maestro Serrano, estaran finalitzades el pròxim 31 de juliol, en una aposta clara del consistori per millorar l'accessibilitat i l'estat dels carrers del municipi. Aquestes millores s'estan duent a terme des de l'encreuament de Maestro Serrano amb el carrer Joan XXIII i finalitzen en l'encreuament de la mateixa amb el carrer Juan de Rivera.

Entre les actuacions que el consistori està duent a terme es troben, la realització del carrer Maestro Serrano en sentit únic. El sentit de circulació  serà únicament des de l'avinguda de les Corts Valencianes cap a la plaça Xúquer. Aquesta implantació de sentit únic, pretén alleujar el trànsit d'aquesta, així com incorporar noves zones d'estacionament de vehicles.  Els nous aparcaments, marcats amb pintura, se situaran en el costat de l'anterior carril que transcorria en direcció cap a l'avinguda de les Corts Valencianes.

Per a garantir l'accés als vianants i millorar la mobilitat dels ciutadans, s'està duent a terme una ampliació de les voreres, així com la incorporació d'arbrat totalment nou en el tram en el qual s'estan executant les obres.

L'Eliana vol transitar a un model cada vegada més sostenible amb el medi ambient, per això s'han s'han incorporat llums led en el tram de Maestro Serrano, entre els carrers Joan XXIII i Juan de Ribera. Finalment s'han instal•lat en la mateixa via, elements de senyalització tant vertical com horitzontal per als vehicles.

A principi de 2019, començarà la segona fase d'aquest projecte que tindrà com a finalitat, realitzar les mateixes actuacions fins al final del carrer Maestro Serrano en la plaça Xúquer. El pressupost estimat per a aquesta segona actuació serà de 325.000 euros que estan dins del programa “SOM 2018/2019” que destina la Diputació de València per a millores en els municipis de la província. Pel que la summa ens ambdues fases serà de més de 500.000 euros.

Per a la regidora de Grans Projectes, Mercedes Berenguer, “aquestes són unes millores demandades per la població, que demana cada vegada més voreres i que es millore l'accessibilitat per a la ciutadania. Aquestes obres han sigut possible gràcies a les Inversions Financerament Sostenibles que realitza l'Ajuntament de l'Eliana i la Diputació de València”

.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon