Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Hospital comarcal de Llíria compta ja amb servei d'emergències pediàtriques.

L'Hospital de Llíria atén les urgències pediàtriques que es deriven des del Centre de Salut de l'Eliana  on s'atendran els casos que es deriven del Centre de Salut de l'Eliana. En aquest nou espai s'efectuaran proves de diversa índole i les previsions apunten al fet que només un 2% dels casos acabaran en ingressos en l'Hospital de la Fe (a València). Es tracta d'una notable millora, tant en el servei com en el temps d'espera.
Des de fa una setmana, l'Hospital de Llíria atén els casos d'emergències pediàtriques. Açò no suposa canvis en el protocol d'actuació per als habitants del nostre municipi, però sí porta aparellades millores en el servei d'atenció per als menors d'edat. 
Així, els menors hauran de seguir acudint al Centre de Salut de l'Eliana, on seran atesos pel seu personal sanitari. Després d'analitzar cada cas, determinaran si el pacient ha de ser enviat cap a l'Hospital de Llíria, on se li efectuaran les oportunes proves. Fins ara, aquests pacients eren derivats directament a l'Hospital La Fe (a València).
Com les emergències pediàtriques ara es tramiten en el centre hospitalari edetano, es preveu que el temps d'espera siga inferior al que fins ara transcorria. A més, l'Hospital de Llíria està més prop de l'Eliana que l'Hospital La Fe (a València).
Ja en el centre hospitalari lliriano, els menors que requerisquen de l'atenció pediàtrica d'urgència se sotmetran a diverses proves i un complet examen. Segons expliquen fonts d'aquest Hospital, només es preveu que un 2% dels casos hagen de ser derivats cap a l'Hospital La Fe (i, en tals circumstàncies, el pacient seria enviat ja estabilitzat i llest per a ser ingressat directament, sense haver d'esperar en Urgències la corresponent exploració mèdica).
En l'acte de presentació d'aquest nou espai en l'Hospital de Llíria va estar present la regidor de l'Eliana i diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, qui va manifestar la seua satisfacció amb la inversió efectuada des de la Conselleria de Sanitat (en concret, 104.000 euros) per a dotar a aquest centre de 120 metres quadrats en els quals existeix una sala d'espera, una altra sala de triaje, una consulta d'infermeria, una consulta mèdica, una sala d'observació i una condícia adaptada. Tot açò està situat en la planta baixa d'aquest hospital.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon