Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 4 de febrer la III edició de la Marxa Solidària contra el Càncer de L'Eliana

Aquesta tercera edició de la Marxa Solidària contra el Càncer, patrocinada per la Diputació de València, ha sigut inclosa dins del Circuit Run Càncer, organitzat per l'Associació Espanyola contra el Càncer, al costat de la Junta Local AECC, l'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Clubs Esportius L'Eliana; i on la donació íntegra de tot el que s'aconseguisca recaptar anirà destinada a projectes de recerca oncològica.

La marxa té un recorregut 5 quilòmetres pel municipi i està enfocada a totes les edats. En l'edició anterior, gràcies a la col•laboració de més d'1.300 persones es van aconseguir recaptar 6.015€ amb la venda de dorsals i samarretes solidàries.

Les inscripcions podran realitzar-se des del 19 de gener i fins al 2 de febrer en el Poliesportiu Municipal de l'Eliana i en Joieria Bohèmia, a més d'en els col•legis: Garbí, Helios, Montealegre, Iale, Verge del Cármen, Rivas Lluna, l'Olivera, i IES L'Eliana i tindran un cost solidari de 3€ el dorsal i 8€ el dorsal i la samarreta. 

La regidora d'esports Eva Santafé ha declarat que: Des de l'Ajuntament de l'Eliana, animem a tots els veïns i veïnes a unir-se a aquesta causa i a participar en la Marxa Solidària contra el Càncer. Promoure hàbits de vida saludable i la pràctica esportiva és l'objectiu principal de la regidoria. A través de l'esport ajudar a la Junta Local AECC l'Eliana a contribuir en els projectes de recerca que s'estan desenvolupant contra aquesta malaltia".







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon