Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

LLíria: L'exposició 'Memòria democràtica i Patrimoni 1936-1939' fins al 17 de novembre a l'edifici Mutiusos


L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, han inaugurat hui, al centre Multiusos, l'exposició “Memòria democràtica i Patrimoni. 1936-1939. Conéixer, difondre i posar en valor”. La mostra, composta per 17 panells,  recopila el patrimoni històric, documental, bèl•lic i de memòria oral al territori valencià derivat de la Guerra Civil.

Fotografies, gràfics, mapes, compilacions de premsa i textos, formen este projecte expositiu, des del rigor científic i amb un caràcter divulgatiu, davall l'enfocament del patrimoni cultural. Els principals temes que aborda són una contextualització històrica de la Guerra Civil espanyola; el cartellisme polític valencià; València capital de la República i el seu patrimoni; els bombardejos i els refugis com a patrimoni; la defensa del territori i altres tipus de patrimoni bèl•lic; el patrimoni de la revolució social; l'arquitectura i les edificacions civils; la cultura, l'educació, els ateneus i les colònies escolars; i la sanitat, els hospitals de sang i els hospitals internacionals.
Esta exposició itinerant del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, compta amb el patrocini de Caixa Popular i està comissariada pels professors Jorge Ramos, Enrique Bengochea i Javier Esteve.
La mostra es pot visitar a l'edifici Multiusos de Llíria fins al pròxim 17 de novembre, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.30 hores.
 
 
Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :