Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona inaugura dos parcs d’esplai canins amb una superfície total de 3.500 metres quadrats.

El parc d’esplai caní de la ronda nord ocupa una superfície de 1.800 metres quadrats i disposa de dos àrees: una per a gossos grans i l’altra per a menuts, mentre la de la de l’urbanització Cap de l’Horta ocupa 1.700 metres quadrats en una sola àrea.
Este tipus d’instal•lacions han estat les més sol•licitades pels veïns de la zona nord del nucli urbà i de les urbanitzacions de la zona sud del municipi en els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament.

Les obres han comptat amb un pressupost total de 34.300 euros. Els treballs han consistit en la neteja de les parcel•les, l’anivellament del terreny i el tancament perimetral dels parcs. A més s’ha col•locat enllumenat públic, s’han plantat arbres amb reg per degoteig i s’ha instal•lat mobiliari urbà com taules, fonts i papereres. D’acord amb els veïns i les associacions promotores de la iniciativa, tots dos parcs compten amb jocs agility per als gossos.

Amb estos dos parcs són ja set les instal•lacions d’este tipus que hi ha al municipi: Barri Sant Josep, Camp de Túria, Cap de l’Horta, Nova Maravisa, Ronda Nord, San Martín i Vista Calderona.

El regidor de Participació Ciutadana ha destacat que els parcs canins són “un equipament cada vegada més sol•licitat pels veïns i bona mostra és l’ampli suport que ha rebut en les votacions ciutadanes d’enguany”. Javier Descalzo ha destacat el compliment en les inversions participatives de 2017 i ha animat els veïns a participar de nou en la consulta ciutadana del 2018.

L’Ajuntament de la Pobla ha destinat en 2017 una partida de 132.000 euros a les inversions participatives. A més dels parcs canins, les obres amb més vots han estat la pavimentació y reurbanització de carrers, instal•lacions esportives i millores en senyalització viària de la Sima. Donat l’interés despertat entre els veïns i les associacions en les inversions participatives, el regidor Javier Descalzo ha anunciat que en 2018 la partida pressupostària s’incrementarà fins als 200.000 euros.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon