Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida planteja ante el Govern central la situació dels Jutjats de Lliria

El diputat de EUPV ha recordat que els sindicats destaquen la necessitat de la creació de tres jutjats més per la càrrega de treball que ja suporten i la solució a les manques materials i personals, ja que són els jutjats amb més càrrega de treball de la comunitat i els sisens de tota Espanya.

El diputat de Equerra Unida Ricardo Ricardo  Sixto recorda que en 2014 els delegats de prevenció de riscos laborals de la Confederació Intersindical, CC.OO. i UGT ja van presentar una denúncia per no complir les condicions mínimes de treball regulades en el Reial decret 485/1997, de 14 d'abril, sobre disposicions mínimes en matèria de senyalització de seguretat i salut en el treball.
EU planteja una bateria de preguntes al Govern central sobre els problemes de salut dels treballadors referit a la càrrega de treball que suporten els jutjats de Llíria l sobre les condicions laborals del seu personal i sobre quants nous jutjats van a crear-se en la capital de Camp de Túria per a evitar el seu "col·lapse".

Tres anys després -ha continuat el diputat valencià a través d'un comunicat- la Inspecció de Treball i Seguretat Social requereix de la Conselleria de Justícia la millora de la situació dels jutjats de primera instància i instrucció 1, 2, 3, 4 i 5 de Llíria pels "greus riscos" per a la salut dels seus treballadors que existeixen.

Per tant, "s'insta a la Conselleria de Justícia a efectuar una avaluació específica de la càrrega de treball actual que suporten els jutjats per a adoptar mesures correctores que milloren les condicions laborals, situació que ens sembla de màxima gravetat", ha explicat Ricardo Sixto.

Tanmateix, el diputat de EU ha recordat que els sindicats destaquen la necessitat de la creació de tres jutjats més per la càrrega de treball que ja suporten i la solució a les manques materials i personals, ja que són els jutjats amb més càrrega de treball de la comunitat i els sisens de tota Espanya.

Ricardo Sixto (EUPV)
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon