Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: l'assistència veïnal a les reunions amb el govern local, consolida el projecte de reunions obertes

Veïns de tot el municipi participen en la tercera reunió ciutadana ahir 30 de novembre
Un centenar de veïns han participat en la Reunió Ciutadana amb el govern Municipal . La iniciativa es va posar en marxa ara fa un any per l'equip de govern i rep el suport dels ciutadans que han participat de manera activa.
Es tracta d'una via directa de comunicació entre veïns i govern que servix per a escoltar les seues principals preocupacions. Els ciutadans han aprofitat per a transmetre els seus problemes, dubtes, queixes i propostes. Alguns dels temes que es van posar damunt la taula van ser els problemes d'urbanització dels carrers que arrosseguen diferents nuclis residencials des de fa anys, l'excés de trànsit en algunes places, la velocitat a la que se circula per diferents carrers, problemes amb determinades voreres o la manera en què s'aplicarà el pressupost participatiu.
La reunió ha servit també per a explicar alguns dels assumptes que més interessen als veïns. La regidora d'Hisenda, Iris Marco, ha resumit els recentment aprovats pressupostos de l'Ajuntament, que inclouen novetats com l'ampliació de les partides socials i els pressupostos participatius.
El regidor d'urbanisme, Juan Aguilar, ha mostrat les principals inversions que s'han fet durant este 2106. A les festes directament amb fons propis de l'Ajuntament s'ha sumat la partida de 800.000 euros del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació i que en total ha arribat al milió i mig d'euros.
L'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha explicat la problemàtica de l'increment de la taxa del Consorci València Interior, que no és proporcional amb l'increment d'abocament de residus o en com afecta la revisió del cadastre que entrà en vigor en 2012. En esta línia es convocava una nova reunió per al dia 13 de desembre on s'explicaran de manera més detallada estos punts que interessen molt als veïns.
Es tracta de la tercera reunió ciutadana que organitza l'equip de govern en esta legislatura i que servix per a prendre el pols de les preocupacions veïnals. Josep Vicent Garcia es mostra satisfet d'esta iniciativa que ha posat en marxa el govern que presidix ja que «permet als veïns manifestar les seues preocupacions, escoltar les dels altres i al govern dirigir millor la política local». Garcia ha afegit que és necessari escoltar, perquè «nosaltres sabem el que els preocupa als veïns, però és important que la gent ho diga perquè no sempre es pot encertar en tot». Davant la bona participació que estan tenint, l'alcalde ha anunciat que es faran noves reunions ciutadanes amb el govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon