Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera cita als veïns i col·lectius socials el 7 de desembre per a planificar el futur municipal

 Per a  treballar per sectors i obert a tota la ciutadania perquè aporte idees i opinions, en la Jornada Oberta del pròxim dimecres 7 de desembre, de 18:00h a 21:00h a l’Auditori de la Casa de la Cultura. 

Els col·lectius socials, culturals i econòmics s’han implicat en l’elaboració d’EDUSI. El document recull l’opinió veïnal per a planificar el futur del municipi des de diferents àmbits i a més, permetrà optar a finançament europeu vinculat als fons FEDER durant el període 2014-2020.

Bétera està treballant en EDUSI (Estratègia per al Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat). Això es traduïx en reunions i tallers sectorials (comerç, majors, patrimoni, noves tecnologies…) entre l’ajuntament i els veïns per a consensuar millores perdurables per al poble.

Les conclusions de cada sectorial es presentaran el pròxim dimecres 7 de desembre, en la Jornada Oberta de Participació Ciutadana que convoca tots els veïns a la Casa de la Cultura. En esta assemblea ciutadana, es recolliran les opinions que contribuïsquen a planificar el futur del municipi.

Amb esta iniciativa, Bétera planifica una ciutat no només millor sinó consensuada i integradora, fruit de la suma d’aportacions en diferents àmbits, que permeta cobrir necessitats i avançar de manera sostenible. Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal