Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ja són 16 els Ajuntaments en la Mancomunitat Camp de Túria. Sant Antoni va prendre possessió del seu lloc

El ple va començar amb un minut de silenci en contra de la violència de gènere que s'ha cobrat en les últimes hores a la víctima 34 en tota Espanya.

El ple de la Mancomunitat de Camp de Túria va celebrar ahir a la vesprada el seu ple ordinari en el qual l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve va prendre possessió com a membre de l'ens supramunicipal

L'alcalde del municipi, Enrique Santafosta, va jurar el seu càrrec com a membre de la Mancomunitat i la regidora, Marta  Retamosa, va prometre el seu càrrec com a vocal del mateix.

Així, es va formalitzar l'últim pas perquè la Mancomunitat estiga composta per 16 membres de ple dret.
Plenari en peus pes les víctimes de violència de gènere


Un altre dels assumptes de la sessió plenària va ser l'aprovació de l'Acord del Pacte Territorial d'Ocupació, (click) que fa unes setmanes es va signar en la seu de la Mancomunitat amb el suport de les associacions de comerciants, sindicats i Servef. El punt va tirar endavant gràcies als vots favorables de tots els membres i les abstencions dels municipis de Benaguasil i Casinos.

Tambè es va donar informació sobre els assumptes en els quals estava treballant la Mancomunitat i es va adonar dels informes de morositat i període mitjà de pagament del primer, segon i tercer trimestre del vigent any.

I d'altra banda, tots els ajuntaments van reclamar necessitat d'engegar un servei de transport públic que una els municipis amb l'Hospital de Llíria.

Alcalde Sant Antonii Enrique Santafosta (AISAB)

Regidora Sant Antoni, Marta Retamosa (PSOE-PSPV)

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal