Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els veïns de Riba-roja participen i trien directament inversions de 160.000 euros del Pressupost municipal

Un total de 1054 veïns i veïnes han participat en esta consulta popular, dels quals 720 han efectuat el seu vot de manera presencial i 334 de forma telemàtica, bé a través de la plataforma App Riba-roja Info o de la web municipal. Del total de vots emesos, 57 han resultat nuls.

‘Esta iniciativa ens va a permetre executar actuacions en tots els barris i zones del terme municipal triades pels veïns amb el seu vot’, assegura Rafa Gómez regidor de Participació Ciutadana, qui puntualitza’ des del govern entenem una nova forma de fer política, volem veïns actius que participen de les decisions de la gestió municipal’.

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria invertirà 160.000 euros en diverses obres de millora en el municipi triades pels veïns i veïnes gràcies al procés de pressupostos participatius realitzat del 24 al 30 de setembre.

Durant una setmana, els ciutadans majors de 16 anys empadronats en el municipi han pogut decidir, de forma telemàtica o presencial, què consideren més rellevant que el seu Ajuntament execute dins dels pressupostos municipals. Les dotze zones en què s’ha dividit el municipi per a realitzar la consulta popular, 4 barris i 8 urbanitzacions, rebran una inversió pròxima als 14.000 euros cada una.

La millora d’asfalt de carrers i la renovació de voreres danyades ha sigut la proposta més votada en la majoria de zones, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions de la zona nord i sud, mentres que en la zona de l’Avinguda Poliesportiu i Avinguda Pacadar, un 43% dels ciutadans ha votat com a proposta prioritària la inversió en parcs i jardins (fonts, bancs, papereres i jocs infantils).

L’Ajuntament estudiarà ara diversos projectes en funció de les prioritats de cada barri per a iniciar l’execució immediata de les obres.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon