Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla diu adéu al vehicle més antic de la brigada d'obres i ho reemplaça per un nou

Amb més de 20 anys i 600.000 quilòmetres, l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona dóna de baixa el vehicle més antic de la Brigada d'Obres. La regidora de Serveis Municipals ha vist necessària la substitució de l'anterior furgoneta que presentava ja moltes deficiències.

La nova furgoneta s'incorpora a través d'un rènting que inclou el segur del vehicle, el manteniment i les reparacions. El vehicle és de sis places i servirà per al trasllat dels treballadors de la brigada i millora la capacitat de transport de material. Esta furgoneta se suma a les altres tres que ja disposa la brigada d'obres i un camió lleuger.

El regidor de Serveis Municipals, Juan Aguilar, ha destacat la necessitat de renovar un vehicle molt vell i amb molts problemes de reparacions. «El format de rènting ens estalviarà despeses imprevistes pel manteniment i les avaries. A més la renovació de la furgoneta facilitarà el treball de la Brigada d'Obres al poder transportar més gent i material».

La nova furgoneta podrà ser compartida per altres regidories i en actes festius serà utilitzada per al trasllat de les comissions i representants festers. El canvi de vehicle se suma al que el mes de maig va incorporar també en forma de rènting l'Ajuntament per a l'administració general. Es tracta d'un utilitario per al transport de documentació i personal.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon