Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El regidor delegat de comerç de Bétera 'satisfet pels projectes dels últims 12 mesos'

 
Entre les fites aconseguides amb l'ACB destaca la Fira del Comerç a Mas Camarena (setembre), la Campanya de Nadal (amb carpes d'activitats per a xiquets, la música de Xe que burrà, una batukada i animació infantil amb actors disfressats de personatges de cinema), la recuperació de la Ruta de la Tapa el mes de juny (amb la participació de 18 bars i restaurants del municipi). D'igual manera explica que estan treballlant en noves ofertes formatives "amb l'Associació de Comerciants de Bétera perquè els cursos oferits per la Cambra de Comerç s'adapten millor a les seues necessitats i que es puguen realitzar en les dependències municipals".

El regidor delegat de Comerç, Augusto Sevilla, ha fet resum dels darrers dotze mesos en l'activitat de la seua àrea. Sevilla ha destacat i agraït la implicació dels botiguers, restauradors i empresaris beterans, en general, per aconseguir l'èxit d'iniciatives com ara "La Ruta de la Tapa", "La Fira del Comerç en Mas Camarena" o la campanya de Nadal o de Pasqua amb la potenciació de productes lligats a les festes. El regidor anuncia nous cursos i propostes per impulsar la creació de llocs de treball a Bétera.

Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana) ha desglossat la gestió de la seua regidoria des que el passat estiu de 2015 agafara les competències en Comerç i Ocupació. Així, ha detallat les diferents actuacions amb iniciatives i propostes compartides, per exemple, amb la Associació de Comerciants de Bétera (ACB), entitat a la qual Sevilla ha agraït el seu esforç i dedicació.

Sevilla també ha recordat la campanya de Pasqua per promocionar els aliments típecs de les festes amb productes artesanals dels forns i carnisseries del poble. "Es regalaren catxirulos, es feu un taller per realitzar-los i un berenar de Pasqua popular per als xiquets, tot amb l'esforç dels comerços participants".

Treball i formació


Respecte al departament de treball s'han dut a terme les primeres Jornades d'Ocupació on diferents empreses han recollit els currículums dels assistents, s'han celebrat ponències amb continguts formatius i per fomentar emprenedors. Pepe Albors de FEVECTA (Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat) parlà sobre el funcionament de les empreses cooperatives, Mònica Arego, de Caixa Popular, sobre les línies de finançament per emprenedors; i Ramon Ferrandis, del Centre d'Empreses Innovadores de València, oferí una xarrada sobre recursos per a la gent que vol treballar pel seu compte.

Finalment, també enguany, l'Ajuntament de Bétera ha signat dos convenis amb Caixa Popular, un per al finançament de persones que tinguen interés en començar a treballar pel seu compte, i un altre per a la renovació del xicotet comerç.

El regidor en el centre fà 12 mesos presentant el pacte

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon