Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebrarà una fira del Vi el 14 i 15 de desembre

Durant aquests dos dies podràs degustar i comprar diferents vins en la plaça de l'ajuntament, per a açò diversos cellers exposaran els seus productes durant tot el dia.
Una bona ocasió per a comprar els vins d'aquestes festes, organitzada per la Associaciò de Comerç, Restauraciò i Serveis de l'Eliana, “Viu l’Eliana”, i amb la col·laboració de l'Ajuntament a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, la I Fira del Vi se celebrarà els dies 15 i 16 de desembre en la plaça del País Valencià del municipi. La mostra aglutina a 25 cellers de vins i caves tant de denominació d'origen valenciana com d'altres regions espanyoles. El públic podrà degustar i adquirir els productes exposats en vuit carpes instal·lades a aquest efecte.
En la Fira participaran distribuïdors de vins i caves de l’Eliana, La Pobla de Vallbona, Benaguasil, València i altres poblacions, així com establiments detallistes de la localitat. La inauguració oficial tindrà lloc el dissabte 15 a les 11:00 hores i l'horari previst és des de les 11 del matí fins a les 20:00 hores.
La intenció de l'Associació “Viu l’Eliana” és que aquesta Fira del Vi es consolide en el municipi i es convertisca en un esdeveniment anual entorn de la cultura del vi. Per a això, els visitants tindran la possibilitat de degustar durant els dos dies les diferents propostes dels stands, en una copa de cristall que estarà a la venda a l'entrada de la Fira per tan sols 1 euro. A més podran adquirir els vins de la seua elecció en ampolles individuals o en caixes a preus assequibles.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal