Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Sant Antoni el 25N tindrà un ample ventall d'activitats, sent la marxa solidària del 21 l'acte més nombrós

Per a commemorar el 25N: Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Dins de la programació es troba la marxa solidària 4K del pròxim diumenge, el termini d'inscripció del qual finalitza aquest dijous

S'impartirà també un taller d'autodefensa personal per a dones el pròxim 24 de novembre, el termini d'inscripció del qual finalitza el dia 22

La regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve commemora el 25N: Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb una àmplia programació d'activitats. Enguany, reivindicar la fi d'aquesta xacra es fa més necessari que mai, ja que, a causa de la pandèmia, han augmentat les trucades al telèfon 016, i hi ha hagut més denúncies que anys anteriors, segons dades del Ministeri d'Igualtat. 

L'agenda d'actes començarà dijous que ve 18 de novembre, amb la xarrada “Una vida amb sentit” de la mà de Loren Buigues. Serà a les 19 hores a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament. 

La següent activitat serà la marxa 4K del pròxim diumenge 21 de novembre, els beneficis del qual (donatiu d'un euro per inscripció) aniran destinats a Creu Roja Espanyola. Per participar-hi és cal inscriure's a través del següent enllaç(clic):   . El termini d'inscripcions finalitza dijous que ve 18. 

L'eixida serà a les 10.30 hores des de l'aparcament del supermercat LIDL (c/ Alcarava), i els i les participants rebran una samarreta de regal que hauran d'arreplegar, al costat dels seus dorsals, a les 9.45 hores el mateix dia 21 en el mateix aparcament. 

El dilluns 22 de novembre es durà a terme un taller de Mindfulness de la mà d'Antonia Sajardo, i que també tindrà lloc a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament a les 19 hores. 

Eixe mateix dia i el següent, dimarts 23, els actes commemoratius també es traslladaran al CEIP 8 d'Abril a través d'un taller de marionetes dirigit a l'alumnat de 5 anys, 1r i 2n de primària, impartit per Marta Pereira. D'aquesta manera, la campanya de conscienciació involucrarà a la comunitat educativa a fi de contribuir a una educació basada en la igualtat i la no violència de gènere. 

La vesprada del 23 de novembre, a les 19 hores, s'impartirà una xarrada de la mà de l'equip de Serveis Socials i les Forces i Cossos de Seguretat, centrada en què fer quan s'és o es coneix a algú víctima de violència de gènere. Serà a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament. 

El dimecres 24 de novembre els actes tornaran a traslladar-se a l'àmbit educatiu, en aquesta ocasió en l'IES Sant Antoni de Benaixeve, amb una presentació d'un grafiti commemoratiu del 25N, de la mà de la seua autora, l'artista Alexandra R. L'activitat estarà dirigida a l'alumnat de Batxillerat i inclourà una xarrada amb l'artista. 

Eixe mateix dia, a les 19 hores, tindrà lloc un taller d'autodefensa personal per a dones a partir de 16 anys a càrrec de la Policia Local de Sant Antoni. S'impartirà en el gimnàs del CEIP 8 d'Abril i requereix d'inscripció prèvia fins al 22 de novembre a través del següent enllaç(clic):  . Les places seran limitades.

Finalment, el dijous 25 de novembre se celebrarà l'acte institucional pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere, amb la lectura del manifest i un minut de silenci per les víctimes a la porta de l'ajuntament. A continuació l'acte es traslladarà al carrer Fotja per a presentar el grafiti realitzat per Alexandra R, situat en el mur exterior de la piscina municipal. 

A Espanya, en el que portem d'any, han sigut assassinades 37 dones. En paraules de la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mª Ángeles Irles “és essencial adquirir consciència de la magnitud del problema i la importància de la seua prevenció. Les víctimes de violència de gènere necessiten la nostra ajuda”. “Hem de donar visibilitat a aquest greu problema que pateix la nostra societat, tots som part de la solució” ha conclòs.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon