Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

MarxantBus modificarà els seus horaris a partir de desembre per a coordinar el flux de viatgers amb el pas del metre en Riba-rojaL'alcalde Xavier Jorge s'ha reunit amb Manuel Martínez, director gerent de l'Autoritat de Transport Metropolità de València, per a obtindre l'acord definitiu que permetrà a la ciutadania de Vilamarxant disfrutar d'una millor connexió amb el metre, l'última parada del qual es troba en la població veïna de Riba-roja.

L'ardu treball realitzat per les dos institucions ha propiciat l'acord pel qual es modificarà l'horari de MarxantBus per a coordinar tots els seus horaris amb el metre de Riba-roja. D'esta manera, un de cada dos metres tindrà a l'autobús esperant als passatgers de Vilamarxant.

Està previst que els nous horaris, que es publicaran en breu en tots els canals oficials, comencen a partir de l'1 de desembre. Esta solució s'aplicarà fins que es licite el servei de transport, previst per a principis de l'any 2021 i pel qual es cobriran totes les freqüències.

Xavier Jorge, primer edil de Vilamarxant, s'ha mostrat molt feliç per este acord: "Hem aconseguit una important millora amb el canvi dels horaris que facilitarà el transport a tots els nostres veïns. Este acord se suma a la modificació de la ruta que ha multiplicat els serveis i la gran baixada del preu dels viatges".

"Estem incorporant recursos que ens permeten incentivar el transport col·lectiu i facilitar principalment el transport ja siga al treball o als centres d'estudi a València, ciutat a la qual molts dels nostres veïns han d'anar diàriament per a exercir la seua professió o continuar formant-se", ha finalitzat Jorge.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon