Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diumenge 21 serà a l'Eliana la Fira de la Infància


 


L'Ajuntament ha programat a més per al dissabte 20, Dia Internacional de la Infància, l'obra de teatre familiar ‘Peregrinos’.

L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat per a aquest pròxim diumenge, 21 de novembre, la Fira de la Infància, que acollirà al parc de la Pineda una variada oferta d'activitats dirigides especialment a les i els més menuts de la localitat.

La jornada festiva se celebrarà en el passeig Secondo Baldín, des de les 10.30 hores, i comptarà amb diversos tallers creatius i educatius. Alguns d'ells estaran centrats en la figura del cineasta Luis García Berlanga, en el centenari de la seua mort, i entre l'oferta els xiquets i xiquetes podran gaudir també d'una gimcana teatral a càrrec d’APLAE, tallers de cant i veu a càrrec de l’Escola Coral i un taller de conscienciació i solidaritat de la mà de l’ElianaVol. A les 11.30 hores tindrà lloc el contacontes ‘El cofre de la igualtat’, dins del programa d'activitats que està duent a terme l'Ajuntament amb motiu de la celebració del 25N i amb l'objectiu de conscienciar als i les més menudes sobre la igualtat de gènere.

A continuació, a les 12.30 hores, tindrà lloc l'actuació musical ‘Un planeta millor’, a càrrec del grup de música familiar en valencià Trobadorets. Una actuació interactiva, on coneixeran conceptes com el canvi climàtic, l'economia circular, els productes de proximitat, el transport col·lectiu o el respecte per la naturalesa, en un espectacle que ajudarà els xiquets i xiquetes a interioritzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Durant tot el matí les persones participants podran gaudir, a més, de diferents espais com a jocs de carrer, photocalls, risoteràpia o creativitat lliure.

Les celebracions entorn del Dia Internacional de la Infància, no obstant això, iniciaran aquest divendres 19 amb la constitució oficial del Consell de Xiquetes i Xiquets, al Centre Sociocultural. Per part seua, el dissabte 20, Dia Internacional de la Infància, l'Auditori Municipal acollirà l'actuació de teatre audiovisual dirigida al públic familiar ‘Peregrinos’. L'entrades per a l'esdeveniment estan ja disponibles a elientrada.es.

La regidora d'Educació i Infància, Eva Santafé, ha convidat a xiquets i majors a gaudir d'aquesta fira, que comptarà amb activitats intergeneracionals i un ampli ventall d'ofertes d'oci i educatives.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon