Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra convoca 10 beques formatives per a estudiants en el programa "Serra et beca"

 L’Ajuntament de Serra posa en marxa per segon any el programa Serra et beca. Amb ell es convoquen 10 beques de pràctiques formatives per a estudiants universitaris i de cicles formatius. Les beques d’entre un i dos mesos de duració estan centrades en les àrees d’administració, oci i temps lliure i parcs i jardins.

El programa impulsat per la regidoria de Joventut té com a objectiu primordial la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. Podran presentar-se les persones entre 18 i 28 anys. Les pràctiques es realitzaran durant els mesos de juliol i agost.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de juny a través de la seu electrònica o de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament de Serra amb cita prèvia. Les beques objecte de la convocatòria s’adjudicaran per concurrència competitiva.

Les beques municipals es convoquen per segon any consecutiu i volen ser la continuació del programa que impulsava la Diputació de València. “Volem que els nostres joves seguisquen fent pràctiques a l’Ajuntament de Serra, que continuen formant-se i que siguen retribuïts econòmicament pel seu treball” comenta la regidora de Joventut, Vicky Ibáñez. Poden consultar les bases amb tota la informació i descarregar-se la sol·licitud als documents a la web municipal.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon