Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat posarà en marxa un pla d'Ocupabilitat a Vilamarxant

L'objectiu és dotar a les persones desocupades d'eines per a la cerca d'ocupació

La Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut una reunió de treball amb l'Ajuntament de Vilamarxant per a tractar la posada en marxa del Pla d'Ocupabilitat i altres assumptes relacionats.

La cita ha comptat amb la presència de la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez, i personal tècnic de la Mancomunitat i per part de l'Ajuntament de Vilamarxant han intervingut els regidors, Xavier Jorge i Víctor Sanchís.

El Pla d'Ocupabilitat, que començarà en les pròximes setmanes, està preparat per a acollir a grups reduïts de persones desocupades. En aquest sentit, s'ha establit que els grups siguen de 5 persones i les sessions puguen realitzar-se de manera semi-presencial. Hi haurà algunes d'elles presencials i les altres s'impartiran de manera online.

Es tracta de continuar complint amb tots els protocols establits per a lluitar contra la COVID-19. Es faran tants grups com siga necessari per a cobrir les necessitats de la població.

L'objectiu d'aquesta acció és dotar d'eines i habilitats a les persones que estan cercant treball perquè milloren les seues possibilitats laborals. Des de conèixer el projecte personal de cadascun, fins a les oportunitats que existeixen a la comarca, o com fer un curriculum vitae o preparar una entrevista de treball. En definitiva, es posa a la disposició de les persones desocupades de Vilamarxant un complet programa que abasta totes les àrees relacionades amb la cerca activa d'ocupació.

Si alguna persona està interessada a conèixer amb més detall en què consisteix el programa o vol inscriure's al mateix ha de contactar en el número de telèfon 962 79 81 50 ext. 2.Tags: , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :