Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de l'Eliana manifesta la seua intenció que: “l'Ajuntament es bolque amb totes les persones afectades”

L'alcalde de l'Eliana ha comparegut per desena ocasió, des que es decretara l'estat d'alarma, per a informar la ciutadania sobre les últimes dades de la pandèmia en el municipi.
                    
El primer edil, s'ha fet eco de les dades oferides recentment per la Conselleria de Sanitat sobre les víctimes i persones infectades en els 542 municipis de la Comunitat Valenciana i ha aprofitat per a dirigir-se expressament a les persones afectades i als seus familiars “m'agradaria aprofitar aquesta compareixença per a posar-me a la disposició de les seues famílies -la meua personal i la del conjunt de l'Ajuntament- per si necessiten i els podem proporcionar qualsevol tipus d'ajuda. Volem que sàpien que, des del seu Ajuntament, els ajudarem en tot el que necessiten, i si no ho hem fet ja és perquè, lògicament, desconeixem la seua identitat, per això, els demanem que no dubten a contactar amb el seu Ajuntament”.

Torrent ha recordat que tota la informació facilitada pel Consistori,  persones infectades, denúncies de la policia local, repartiment de màscares i menjar o iniciatives solidàries, eren dades que coneixia l'Ajuntament o “ens arribaven directament per les persones afectades o interessades”.

El primer edil també ha fet una crida a la responsabilitat, davant la imminent arribada de la Fase 2, demà dilluns 1 de juny. Per aquest motiu, l'Ajuntament de l'Eliana prega a la població continuar extremant les precaucions i continuar respectant les recomanacions sanitàries per a evitar un rebrot de la pandèmia.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon