Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La joventut de l'Eliana disposa d'un canal participatiu "Elijove"

• La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament insta als centres educatius i als joves a participar en el disseny d'un Programa Jove d'oci saludable i formatiu.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa el que serà el senyal d'identitat per als elianers i elianeres d'entre 14 a 29 anys. El Programa Jove conegut com “Elijove” pretén satisfer i potenciar les inquietuds i necessitats d'un sector poblacional de vital importància per al futur del municipi. 

La Casa de la Joventut i la Biblioteca Municipal, que l'any vinent compliran mig segle, ocupen un espai emblemàtic on convergeixen oci, estudi i formació. I des de la regidoria consideren fonamental potenciar-ho i generar un espai propi de trobada perquè els joves tinguen autonomia i puguen ser copartícips en l'organització d'activitats, apoderant-se i adquirint un compromís amb la societat a la qual pertanyen.

La Biblioteca, la nova Sala d'Estudis i la reforma de l'Espai Jove són les obres que s'executaran al pròxim gener de 2021, i fins que es puguen gaudir de les noves infraestructures, que convertiran aquest enclavament en un modern i confortable lloc, el regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, s'ha dirigit a la comunitat educativa en un comunicat perquè, mitjançant un canal de participació ciutadana amb l'adreça de correu joventut@leliana.es, li facen arribar els joves, els centres educatius, les ampas i les famílies proposades sobre tallers que els agradaria realitzar. 

El Programa Jove d'oci saludable i formatiu vol ajustar-se als interessos d'aquest col·lectiu i de les seues famílies, perquè els tallers gratuïts que s'oferisquen siguen d'interés. A més, d'entre totes les idees, opcions i propostes s'oferirà pròximament un llistat als joves perquè voten permetent realitzar una programació més ajustada i concorde a les seues inquietuds o necessitats, que s'aniran actualitzant en funció de la demanda i la varietat de continguts.

El Regidor de Joventut i Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, insta a la participació ciutadana per a millorar l'oferta d'oci i cultura dels joves als quals considera “una part fonamental de la societat i, per això, és necessari establir un vincle ferri entre l'Ajuntament i els veïns més joves, perquè volem conéixer els seus interessos i inquietuds, així com ajudar-los a planificar el seu temps d'oci, facilitant-los tots els recursos possibles perquè tinguen una vida feliç i plena de possibilitats”.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :