Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

l'Àrea de Cultura de l'Eliana presenta el programa de les Falles 2020

L'Eliana:
L'Eliana s'engalanarà aquest dissabte 22 de febrer per a començar les falles. A les 11:30h totes les comissions falleres es reuniran a l’Espai Vicent Tarazona per a iniciar una cercavila que conclourà en la Plaça del País Valencià. A les 12:30h, des del balcó de l'Ajuntament, el nostre alcalde, Salva Torrent, acompanyat de les falleres majors inaugurarà les festes amb la tradicional Cridà. 

A la vesprada, a les 18:30h cercavila fallera on els fallers i falleres recorreran el poble amb batukada i música. I en arribar la nit, totes les comissions falleres celebraran la Nit de Paelles.

El diumenge, a les 16:30h des de la Plaça del País Valencià, donarà inici la cercavila amb totes les Falleres Majors i Presidents de les diferents comissions, que es dirigiran a l'Auditori Municipal, on tindrà lloc la Gala Fallera, l'exhibició de playbacks i es donarà a conéixer el guanyador o guanyadora de l'IV Concurs de cartell faller, que convoca la Junta Local Fallera de l'Eliana.

Els següents dissabtes tindrà lloc la cavalcada i el tren faller. El dissabte 29 de febrer a les 19:00h Cavalcada fallera i a les 23:00h l'Orquestra Twister amenitzarà la nit en la Plaça del País Valencià, per a tots els que desitgen assistir. El dissabte 7 de març, a les 19:00h recorrerà els carrers del poble el Tren Faller i a la nit es podran gaudir de les diferents activitats que han preparat les comissions.

Un dels moments més esperats pels fallers i falleres serà la Plantà el divendres 13, moment en què es plantaran els monuments. El dissabte, al migdia, es disputarà una partida de Pilota Valenciana al carrer Marqués de Càceres i, a la nit, les diferents comissions desenvoluparan les activitats que tinguen programades per al cap de setmana. 

El dilluns 16 de març a les 14:00h Mascletà a càrrec de la Falla Verge del Carme al carrer Verge del Carme i el dimarts 17 a les mateixa hora Mascletà de la Falla del Mercat en la via de servei del carrer Mercat. A la vesprada, a les 19:00h, Albaes i diferents activitats organitzades per les comissions falleres.

El dimecres 18, a les 14:00h Mascletà de la Falla Àntic Molí-Les Casetes en el pàrquing del Centre Sociocultural. A la vesprada, a les 18:00h, un dels moments més emotius i esperats pels fallers i falleres, l'ofrena de flors a la Mare de Déu del Carme.

El dijous, dia de San Josep, a les 12:00h, se celebrarà una Missa en el seu honor i, a més, es festejarà amb una cercavila pel poble amb totes les comissions falleres. A les 14:00h, en el pàrquing del Poliesportiu, l’última mascletada d’enguany, la Mascletà a càrrec de la Falla Josep Antoni, Puríssima i Major. A la vesprada, a les 19:30h, Correfocs de Falles amb els dimonis de la Penya del Coet de l'Eliana. I per a acomiadar les festes, a la nit es cremarà lo vell per a donar pas a lo nou, sent la crema de les falles infantils de les diferents comissions a les 21:00h i a les 23:00h la de sengles monuments de les falles majors.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :