Llíria acull amb èxit el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica: més de 800 joves esportistes demostren el seu talent Llíria acull amb èxit el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica: més de 800 joves esportistes demostren el seu talent
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull amb èxit el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica: més de 800 joves esportistes demostren el seu talent

El cap de setmana passat, la ciutat de Llíria es va convertir en l'epicentre de la gimnàstica rítmica valenciana. El Pavelló Pla de l'Arc va ser l'escenari escollit per a celebrar el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica, un esdeveniment que va reunir més de 800 joves gimnastes d'arreu de la Comunitat Valenciana.

La competició, que va durar dos dies intensos, va atraure participants d'edats compreses entre els 6 i els 17 anys, demostrant així la vitalitat i el futur prometedor d'aquest esport a la nostra regió. L'ambient al pavelló va ser elèctric, amb les graderies plenes de familiars i aficionats que no es volien perdre ni un sol moment de les actuacions.

Entre els equips participants, cal destacar la brillant actuació del Club Gimnàstica Rítmica Llíria, que va competir en diverses categories i va aconseguir resultats remarcables. El duo benjamí del club local va coronar-se com a campió autonòmic, demostrant una sincronització i una tècnica excepcionals. A més a més, en la mateixa categoria, la jove promesa Jimena González va assolir la medalla d'or en l'exercici individual de mans lliures, deixant bocabadats els jutges i el públic amb la seua destresa i elegància.

La celebració d'aquest campionat a Llíria no només ha suposat un èxit esportiu, sinó també un impuls significatiu per a l'economia local. Durant tot el cap de setmana, la ciutat va experimentar un augment notable de visitants, la qual cosa va beneficiar els comerços i establiments de la zona.

El regidor d'Esports de Llíria, Nico Marco, va estar present durant el torneig i va expressar la seua satisfacció per l'èxit de l'esdeveniment. En les seues paraules: "Ha sigut un orgull acollir aquesta competició i veure el pavelló ple, durant dos dies, de tantes joves esportistes i les seues famílies". Aquestes declaracions reflecteixen l'entusiasme de la ciutat per ser l'amfitriona d'esdeveniments esportius d'aquesta envergadura.

Marco també va voler reconéixer l'esforç de totes les parts implicades en l'organització del campionat. "Vull felicitar i agrair, pel èxit d'aquest campionat, a la federació valenciana, el club local i l'equip municipal d'Esport que ha prestat el seu suport en l'organització", va afirmar el regidor. No obstant això, va reservar un reconeixement especial per a les vertaderes protagonistes de l'esdeveniment: "I en especial a les gimnastes participants per la il·lusió i l'esforç demostrat en el torneig".

La celebració d'aquest campionat a Llíria no és un fet aïllat, sinó que forma part d'una estratègia més àmplia per a promocionar l'esport i els hàbits saludables entre la joventut valenciana. La gimnàstica rítmica, en particular, és una disciplina que combina elements artístics i atlètics, fomentant valors com la disciplina, el treball en equip i la superació personal.

L'èxit d'aquest esdeveniment posa de manifest la creixent popularitat de la gimnàstica rítmica a la Comunitat Valenciana i el compromís de les institucions locals i autonòmiques per a donar suport a l'esport base. A més, demostra la capacitat organitzativa de Llíria per a acollir competicions d'alt nivell, la qual cosa podria obrir les portes a futurs esdeveniments esportius de rellevància.

En conclusió, el Campionat Autonòmic de Gimnàstica Rítmica celebrat a Llíria ha sigut tot un èxit, tant pel nivell de les competicions com per l'afluència de públic i l'impacte positiu en la ciutat. Aquest esdeveniment no només ha proporcionat una plataforma per a les joves gimnastes per a mostrar el seu talent, sinó que també ha reforçat la posició de Llíria com a referent en l'organització d'esdeveniments esportius a la Comunitat Valenciana.

 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal