L'Ajuntament de Llíria inicia el seu programa de pràctiques estivals per a joves estudiants L'Ajuntament de Llíria inicia el seu programa de pràctiques estivals per a joves estudiants
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria inicia el seu programa de pràctiques estivals per a joves estudiants

L'Ajuntament de Llíria ha posat en marxa, per segon any consecutiu, el seu programa de beques estivals "Llíria et beca". Aquest dilluns, un grup de vint joves estudiants ha començat les seues pràctiques formatives en diversos departaments municipals.

El programa, que s'estendrà durant dos mesos, ofereix als participants una oportunitat valuosa per a adquirir experiència laboral i coneixements pràctics en l'administració pública local. Cada estudiant rebrà una remuneració mensual de 500 euros per la seua participació.

En l'acte de benvinguda, l'alcalde Joanma Miguel i el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, van rebre els joves participants. Els representants municipals van expressar els seus millors desitjos per als estudiants, esperant que la seua estada a l'Ajuntament "siga molt fructífera tant a nivell personal com professional".

Paco Gorrea va destacar la importància d'aquesta iniciativa local, assenyalant que representa "una magnífica oportunitat perquè els estudiants de la nostra població puguen fer una primera aproximació al món laboral i adquirir coneixements pràctics". Aquestes paraules subratllen el compromís de l'Ajuntament amb la formació i el desenvolupament professional dels joves de Llíria.

El programa "Llíria et beca" s'emmarca en els esforços de l'administració local per fomentar l'ocupabilitat i la capacitació dels joves estudiants. A través d'aquesta experiència, els participants tindran l'oportunitat d'aplicar els coneixements teòrics adquirits durant els seus estudis en un entorn laboral real, alhora que es familiaritzen amb el funcionament de l'administració pública.

La diversitat de departaments municipals involucrats en el programa permetrà als estudiants explorar diferents àrees de treball i potencialment descobrir noves vocacions professionals. Aquesta exposició a diverses facetes de la gestió municipal pot resultar particularment enriquidora per als joves que es troben en les etapes inicials de la seua carrera professional.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal